A na u na le lisebelisoa tsa ho laola mosebetsi oa lapeng?

Discuss my database trends and their role in business.
Post Reply
babyrazia115

A na u na le lisebelisoa tsa ho laola mosebetsi oa lapeng?

Post by babyrazia115 »

Mosebetsi oa lapeng e 'nile ea e-ba mokhoa oa ho sebetsa lekholong lena la bo21 la lilemo. Leha ho le joalo, ka koluoa ​​​​ea coronavirus, puso ena e fetohile ntho e tloaelehileng bakeng sa lik'hamphani tse ngata. Sehloohong sena u tla fumana lisebelisoa tse ling tse ka u thusang ka mokhoa ona.

Mosebetsi o ka thōko o 'nile oa e-ba ka pele-pele lintlafatsong tse ncha tseo khōlo e matla ea inthanete e tlisitseng tsela eo mekhatlo ea rona e hlophisitsoeng ka eona. E lumella litšebelisano tsa machaba hore li etsahale, e tlatsetsa ho fokotsa litšenyehelo esita le ho thusa ho fokotsa liphello tse bakoang ke ho tsamaea ka likoloi le lifofane ho baka tikoloho.

Ho phatloha ha coronavirus , leha ho le joalo, ke ketsahalo e sa lebelloang Laeborari ea nomoro ea mohala e ileng ea makatsa lik'hamphani tse ngata. Hona joale, lihlopha li ntse li fetola basebetsi 'me batsamaisi ba tobane le mathata a ho hlophisa mosebetsi o hole, ho lokisa linako le mekhoa e tloaelehileng.

Sengoliloeng sena, re arotse lisebelisoa tse loketseng tsa ho laola mosebetsi ka lihlopha tse hasaneng libakeng tse fapaneng. Ha re ee?

1- Pomodoro Nako

Sistimi ea mosebetsi ea Pomodoro e loketse ba sebetsang ba le hae. E 'ngoe ea mathata a maholohali a ofisi ea lehae ke karolo eo hantle-ntle tikoloho ea phomolo le menyaka e kopanang le ea tlhahiso.

Ho feta moo, ha seoa se tšosang se aparela lefatše, liwebsaete tsa metsoalle li ka hlahisa boipiletso ba 'nete 'me tsa sitisa nts'etsopele ea mesebetsi.

Pomodoro e sebetsa le lipotoloho tsa mosebetsi tsa metsotso e 25, moo motho a lebisoang ho tsepamisa maikutlo feela mosebetsing o etsoang, a hlokomoloha lintlha tse ka ntle. Potoloho ena ke nako ea ho phomola ho nka metsotso e 5 ho isa ho e 10. Ho lekane ho araba WhatsApp, tsamaea ho potoloha ntlo 'me u phomole hanyane.

Batsamaisi ba ka khothaletsa tšebeliso ea pomodoro ka thuso ea lits'ebetso tsa mahala kapa ka Tomato Timer , sebali se bonolo se hlophisitsoeng bakeng sa pomodoro.
Post Reply