Avem ceva util pentru tine și afacerea ta - hai să ne întâlnim, nu va dura mai mult de 10-15 minute

Discuss my database trends and their role in business.
Post Reply
sohanuzzaman53

Avem ceva util pentru tine și afacerea ta - hai să ne întâlnim, nu va dura mai mult de 10-15 minute

Post by sohanuzzaman53 »

Cu o nouă abordare, chiar a doua zi ne-am plimbat prin oraș - de la o fabrică care produce mobilier (canapele, fotolii, pouf) la o companie care se ocupă de vitrarea și topirea high-tech a produselor din sticlă. În mod surprinzător, majoritatea managerilor au acordat de fapt atenție la ceea ce le-am arătat noi și ne-au ascultat argumentele în favoarea uneia sau aceleia soluții pe site sau în publicitate.

În 3 zile de lucru în cadrul noii scheme, am „închis” un Date actualizate ale numărului de telefon mobil din 2024 magazin online de vânzare de mobilă și o pagină de vânzare pentru o firmă de avocatură.

Nu am încetat să-mi fie frică de apeluri la rece. Nu am încetat să fiu nervos când a fost ridicat telefonul și „Bună ziua!” Dar am încetat să mă gândesc că totul trebuie complicat - adaptează-te mai repede și succesul te va aștepta în vânzările active, pentru că aici totul depinde de tine... nu de Yandex.Direct, nu de Google AdWords... nu. Doar de la tine.

PS. De ce este atașată la acest articol o imagine cu un Ferrari roșu? A fost această „motivație” roșie care a trecut prin fața ferestrelor biroului nostru când am încheiat prima mea afacere prin telefon.
Post Reply